Foto: Profimedia

Novak Đoković u sredu nastavlja put ka ostvarenju jednog od najvećih snova, osvajanja zlatne olimpijske medalje.

Foto: Nova.rs

Najbolji teniser u istoriji u trećem kolu igra protiv Dominika Kepfera koji je iskoristio priliku i došao do duela sa Đokovićem. Iako je prognoza bila da će ga sačekati nova nada francuskog tenisa Artur Fis, iznenađenje je prvo napravio Mateo Arnaldi, ali je potom položio oružje pred nemačkim teniserom.

PROČITAJTE JOŠ

Meč Novaka Đokovića i Dominika Kepfera biće prvi na terenu Filip Šatrije i počinje u 12.00 a prenos ćete moći da pratite na prvom programu RTS-a.

“Soccerbet iz Pariza – sponzor izveštavanja”

Đoković i Kepfer igrali su samo jednom i to na šljaci. Pre četiri godine je na mastersu u Rimu slavio srpski teniser rezultatom 6:3, 4:6, 6:3 i ozbiljno se namučio da dođe do pobede.

U Parizu je Novak u prva dv akola bio dominantan. Prvo je prepustio samo jedan gem Metju Ebdenu u pobedi 6:0, 6:1, d abi potom dominirao protiv Rafaela Nadala sa 6:1, 6:4. Kepfer je prvo u tri seta dobio Raonića, apotom i Arnaldija, a u oba meča je napravio preokret.

Pobednik ovog duela će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz meča Stefanos Cicipas – Sebastijan Baez koji se igra u isto vreme na terenu Suzan Lenglen.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar