Foto: Printscreen Instagram / Khabib Nurmagomedov

Srpski teniser se nebrojeno puta sretao sa nekim od najvećih sportista planete.

Bivši ruski MMA borac Habib Nurmagomedov sreo sa sa Novakom Đokovićem u NAS sportskom kompleksu u Dubaiju i odatle podelio zajedničku fotografiju.

PROČITAJTE JOŠ:

Habib je bio šampion lake kategorije u UFC-u i niko nije mogao da mu uzme meru u njegovoj kategoriji dok se nije povukao. Nije mu ništa mogao ni Konor Mekgregor, sa kojim je 2018. imao borbu za pamćenje i prebio je Irca.

Uradio je to marta 2021. kada je imao nepune 33 godine, a smrt oca iz prve pandemijske godine uticala je veoma bolno na ruskog borca rođenog u Dagestanu.

Habib je ostao u formi i posle penzionisanja jer je i sam više puta rekao da voli rutinu da trenira, a za njega nema dileme ko je najveći sportista u svetu tenisa.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Хабиб Нурмагомедов (@khabib_nurmagomedov)

„Sa najvećim svih vremena“, napisao je Nurmagomedov uz fotografiju sa Đokovićem. Slikali su se i timski, pošto Novak u Dubaiju već brusi formu za narednu sezonu.

U njoj će imati težak posao da odbrani titule na tri grend slema, pošto je ove godine postao rekorder po broju titula sa najvećih turnira i Završnih mastersa, a dodatno je „podebljao“ svoj rekord po broju nedelja na prvom mestu ATP liste.

BONUS VIDEO Đoković: Jedna lopta, moja, tragičar sam

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar