Dipika Padukone Foto: SOPA Images / ddp USA / Profimedia

Dipika Padukon je jedna od najpoznatijih bolivudskih glumica i na godišnjem nivou zarađuje 96 miliona dolara. Njena velika ljubav je Novak Đoković, a svetski mediji su je pre i povezivali sa najboljim teniserom sveta.

Sa divljenjem je govorila o Novaku.

„Novak me očarao na prvi pogled. Znam da je zauzet, ima i decu, ali vreme provedeno sa njim nikad neću zaboraviti. Bio je šarmantan, ljubazan i izuzetno duhovit. Kad to spojite sa samopouzdanjem čoveka koji je najbolji na svetu u onome čime se bavi, jasno vam je zašto nijedna žena ne može da mu odoli. Nikad nisam srela nikog ko mu je sličan. Nole će zato zauvek ostati moja najveća ljubav“, rekla je ona jednom prilikom.

Pročitajte još

U nekoliko navrata je Novak viđen sa glumicom.

„Novak je pred razvodom. Jelena je shvatila da odnos njenog supruga sa Dipikom prevazilazi obično druženje i zbog toga je ‘pukla’. Zatražila je od Novaka da razdvoje bankovne račune i gotovo da je spremna da ga ostavi“, pisala je italijanska „Gazeta delo sport“ pošto su Novak i Dipika bili zajedno na NBA meču Los Anđeles Lejkers – Orlando Medžik.

Đoković je govorio o ovoj situaciji.

„Nasmejale su me sve te priče u vezi sa Dipikom. Ona je dobra prijateljica moje supruge, a i veliki je teniski fan, zato ste je možda videli nekoliko puta na mojim mečevima“, rekao je Novak.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare