Foto: Printscreen/Youtube: Laver Cup

Grigor Dimitrov, bugarski teniser, odmah posle spektakla sa Novakom Đokovićem u Sofiji otputovao je u Berlin, grad koji je domaćin Lejver kupa 2024. godine. I baš zbog meča sa Novakom dobio je nezgodno pitanje tokom konferencije za medije.

Dimitrov je pre četiri godine dolazio u Beograd na Adrija tur, a ove nedelje je Novak Đoković uzvratio uslugu i dobro se zabavio sa Bugarinom na egzibiciji u Sofiji.

Štaviše, toliko su se dobro zabavili da su publici priredili i „striptiz“, odakle su krenule da se pale kamere i da se snima šou.

PROČITAJTE JOŠ

Scene su obišle planetu, a sada je i jednog od novinara zanimalo mogu li da očekuju nešto slično od Dimitrova i u Berlinu.

„Svi smo videli lude fotografije sa vašeg meča sa Novakom, možemo li ovde da očekujemo sličan šou sa striptizom i svime drugim?“, glasilo je pitanje novinara.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

„Nadao sam se da nećete to da pomenete. Ne znam, pustiću momke da odluče, šta god da žele da uradim. Imao sam sjajno vreme sa Novakom“, odgovorio je Dimitrov, i baš u tim momentima Karlos Alkaraz, Aleksander Zverev, ali i Danil Medvedev nisu mogli da prestanu da se smeju.

„Slažemo se da budeš go zbog ženskih navijača“, dobacio je Zverev u tom momentu. Dimitrov će uz Alkaraza, Medvedeva, Zvereva i Kaspera Ruda biti deo tima „Evropa“ na Lejver kupu.


Zbog čega je Novak bio u Bugarskoj?

Srpski i bugarski teniser su dobri prijatelji već godinama, a sada je Novak bio gost kod Dimitrova i pomogao mu da organizuje i sprovede u delo humanitarni događaj.

Rezultat je bi u potpunosti u drugom planu, iako smo videli nekoliko veoma atraktivnih i dinamičnih poena, a Dimitrov je na kraju slavio sa 2:1 u setovima (treći set je bio super taj-brejk, koji se igrao do 10 poena).

Priredili su Đoković i Dimitrov šou za sve navijače na tribinama, ali i za one koji su sve pratili preko malih ekrana.

Oba tenisera su tokom meča dozvoljavala deci da igraju poene umesto njih, pa je jednom dečaku pripala čast da odigra poslednji poen sa Novakom i praktično ga pobedi.

Tokom duela Novak i Grigor su simulirali čelendž, skidali su se ispred srpske sutkinje Marijane Veljović, koja je bila u stolici, plesali su, lepo se smejali i priredili nezaboravnu zabavu.

BONUS VIDEO Konferencija Đokovića, Troickog i Međedovića posle pobede nad Grčkom u Dejvis kupu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar