Foto: Dušan Marković/Nova.rs

Lepu brinetu sve češće viđamo uz porodicu Đoković na turnirima, i to u boksu, jer vodi računa o Stefanu i Tari.

Putujte sigurni uz UNIQA putno osiguranje za ceo svet.

Foto: Nova.rs

Kada Stefan prati pomno šta njegov tata radi na terenu, a Tara čita knjige, pored njih može da se vidi mlada žena, dadilja dece prvog tenisera planete.

Novak kaže da se trudi da onaj deo roditeljskog zadatka koji se tiče aktivnosti dece, on ispunjava koliko god je moguće, zbog čega kaže da posebno voli Vimbldon.

PROČITAJTE JOŠ:

Tu Stefan i Tara mogu da budu uz njega i na terenu, baš kao i njihova dadilja koja se tako našla i na treningu.

Novak i njegova deca su se sreli sa Karlosom Alkarazom, a kamera je u jednom trenutku uhvatila pogled verne senke Đokovićeve dece ka španskom teniseru.

Foto: Dušan Marković/Nova.rs

I ona su ostala pod utiskom harizmatičnog mladog igrača, dok Đoković nastavlja sa pripremama za završnicu Vimbldona.

Do sada je nekoliko puta „zasvirao violinu“ svojoj ćerki Tari posle pobeda u Londonu, dok je u ostalo vreme dadilja usmerava, baš kao i Stefana.

Ona važi za osobu u koju Novak i Jelena imaju veliko poverenje, pošto je za oboje bitan pravi pedagoški pristup, pa su posle duge potrage uspeli da pronađu devojku sa traženim karakteristikama, pa sve češće putuje sa porodicom Đoković.

Foto: Dušan Marković/Nova.rs

Bilo je mnogo insistiranja na rešavanju problema kroz komunikaciju i razgovor, nikakvo fizičko kažnjavanje nije dolazilo u obzir, pogotovo kada se zna da se u domu ni ne podiže glas na drugog.

Dadilja je prvi put uslikana prošle godine u Torinu, a od tada se još nekoliko puta pojavila u loži srpskog tenisera, mada njen identitet i dalje nije poznat.

BONUS VIDEO: Novak Đoković – lep poen u poslednjem gemu prvog seta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare