Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Najbolji srpski teniser Novak Đoković poslao je poruku Karlosu Alkarazu posle bolnog polufinala Rolan Garosa.

Bolnog za španskog igrača koji se povredio u ranoj fazi trećeg seta i izgubio meč sa 6:3, 5:7, 6:1 i 6:1. Nije mogao da se kreće kako je navikao, grčevi su mu zahvatili prvo ruke, onda su mu „vezali“ i noge i tu je bio kraj.

PROČITAJTE JOŠ:

Karlos je na kraju rekao da je to verovatno bila posledica nervoze i tenzije, kao i činjenice da vas neko kao Đoković tera do krajnjih granica na terenu.

Novak nije bio siguran šta da radi isprva na terenu, ispao je u jednom trenutku iz ritma zbog povrede protivnika, a pošto Alkaraz nije hteo da preda meča, on je završen brže nego što se očekivalo.

„Hvala Parizu za podršku. Čestitam Noletu na pobedi i srećno u finalu u nedelju. Vidimo se sledeće godine“, napisao je Alkaraz u džentlmenskoj poruci.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Carlos Alcaraz Garfia (@carlitosalcarazz)

Nema sumnje da je pred prvim teniserom planete svetla budućnost koju je nagovestio osvajanjem US opena i usponom na prvo mesto ATP liste.

Na tu njegovu poruku reagovali su brojni svetski poznati sportisti poput fudbalera Pedrija, bicikliste Alberta Kontadora, motocikliste Fabija Kvartarara.

Reagovao je i Novak, kom je sigurno bilo žao što nije imao šansu da pobedi Alkaraza kad je ovaj na maksimumu.

„Oporavi se brzo, Karlose, sjajna borba“, poručio je Đoković posle polufinala Rolan Garosa. On će u nedelju u finalu igrati protiv Kaspera Ruda, koji je u tri seta lagano izbacio Sašu Zvereva sa turnira.

BONUS VIDEO: Đoković na engleskom opsovao publiku zbog bezborazluka

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar