Foto: LoIc Baratoux/LABEL IMAGE / Sipa Press / Profimedia; Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia, USA TODAY Sports / ddp USA / Profimediač Shutterstock

Hvala na poverenju

Građani Srbije baš vole da čitaju Nova.rs, a posebno sve ono što im nudi sportska rubrika, jer je Sport na Nova.rs bio treći najčitaniji u Srbiji tokom oktobra.

Tokom meseca za ponos više od milion korisnika dalo je poverenje sportskim tekstovima na našem portalu, pokazuje zvanično Gemius istraživanje o posećenosti srpskih internet portala.

A imali ste mnogo toga i da pročitate, i da vidite, pa su građani Srbije uživali kako u našem video sadržaju, tako i u tačnim, preciznim i brzim vestima, izveštajima, analizama i svim zanimljivostima.

U oktobru smo pokrenuli i do sada najveći sportski projekat, pa od kraja oktobra možete da uživate u dva nova formata. „Pick and roll“ je košarkaški podcast posvećen pretežno Evroligi, a domaćin u studiju je proslavljeni as Miroslav Mića Berić zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

Društvo će im često praviti i zanimljivi gosti, košarkaške legende, pa vas još mnogo toga zanimljivog i ekskluzivnog tek čeka na Nova.rs.

Donosimo vam potpuno nov način praćenja utakmica u Evroligi i nešto što niko drugi nema – uživo javljanje pred početak, za vreme i na kraju mečeva večitih rivala – i više od tri sata praćenja dva najveća srpska kluba po meču.

Tako ste u prilici da čujete šta ima da se kaže u najavi duela Zvezde i Partizana, komentar na poluvremenu, ali i analizu odmah po završetku utakmice. Sve to uživo pokraj parketa u Areni, samo na Nova.rs, ili iz naše redakcije kada su gostovanja večitih u pitanju.

Foto:Nova.rs

Sve to doprinelo je da sport na Nova.rs po mesečnom broju korisnika (real users) bude na trećem mestu u oktobru, i ne samo to…

Bili smo na licu mesta u Lajpcigu na utakmici Lige šampiona, pratili smo i reprezentaciju Srbije u Budimpešti protiv Mađarske na meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Kategorija „Sport“ na Nova.rs je u oktobru ubedljivo ispred svih naših tekstova, što takođe govori koliko uživamo poverenje čitalaca.

Posle manje od četiri godine postojanja, portal Nova.rs i sportska rubrika u samom vrhu čitanosti pokazali su koliko im građani Srbije veruju. A mi verujemo da ćemo svakog dana, svake nedelje i meseca biti još bolji – zbog vas.

BONUS VIDEO Podcast Pick and Roll – epizoda 2

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar