Kora i Ralf Šumaher
EPA/CARMEN JASPERSEN

Nekadašnji nemački automobilista Ralf Šumaher priznao je da je homoseksualac, objavivši fotografiju sa svojim partnerom.

Ralf je mlađi brat legende Formule 1 Mihaela Šumahera koji je već dugo van očiju javnosti posle strašne nesreće na skijanju s kraja 2013. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Ralf je i sam godinama bio u Formuli 1 kao vozač, ali je bio i u braku sa suprugom Korom do 2015. godine.

Kora je kasnije krenula drugačijim putem, fotografisala se za Plejboj, pokrenula je i OnlyFans nalog, a sa Šumaherom ima sina Davida.

„Najlepša stvar na svetu je ona kada imate pravog partnera pored sebe s kojim možete podeliti baš sve“, napisao je Šumaher uz fotografiju sa drugim muškarcem.

Pojavila se informacija da se on zove Etjen, a mnogi su pohvalili Šumahera na hrabrosti da na pragu šeste decenije života prizna tako nešto.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Ralf Schumacher (@ralfschumacher_rsc)

Štaviše, podrška je stigla i od sina Davida, koji je poručio da stoji iza svog oca u potpunosti.

„Veoma sam srećan što si konačno našao nekoga sa kim zaista možeš da kažeš da se osećaš veoma prijatno i sigurno, bilo da je muškarac ili žena, stojim iza tebe 100% tata i želim ti sve najbolje i čestitam“, napisao je David Šumaher.

Ralf Šumaher je kroz Džordan, Vilijams i Tojotu bio aktivan od 1997. do 2007. godine, ima 49 godina i šest pobeda, uz 27 podijuma na preko 180 trka u karijeri.

BONUS VIDEO: Ferstapen pretiče Norisa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare