Malik Willis
Malik Willis Foto:Tanjug/AP Photo/Darron Cummings

Momak po imenu Malik Vilis u Srbiji nije preterano poznat, ali u Sjedinjenim Američkim Državama polako i sigurno gradi status sportske superzvezde, a nakon jednog gesta u momentu kada se događa presudni događaj za njegovu karijeru zavredio je poštovanje čitave javnosti.

Član univerziteta Liberti, mladi kvoterbek je na takozvani Kombajn, događaj u Indijanapolisu koji okuplja najveće mlade zvezde koledž fudbala i igrače koji žele da se prijave na NFL draft, stigao sa ciljem da se izbori za mesto u nekoj od 32 ekipe iz ovog šampionata.

PROČITAJTE JOŠ...

Ipak, pokazao je da bi veoma lako mogao da bude i kandidat za prestižnu Volter Pejton nagradu, i to samo zahvaljujući jednom jednostavnom, aii vrednom gestu.

On je, naime, tokom pauze između treninga izašao na ulicu kako bi prošetao, kada je naleteo na jednog beskućnika.

Umesto da, kao što većina mladih zvezda, samo produži dalje, Vilis je zastao i iz torbe koju je nosio sa sobom prosjaku koji je sedeo na praznoj gajbici od mleka izvadio odeću koju je dao čoveku, što je izazvalo veoma pozitivne reakcije kod ljubitelja američkog fudbala, sporta generalno, ali i većine onih koji su videli snimak iz Indijanapolisa.

BONUS VIDEO Rekapitulacija karijere Toma Brejdija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar