Foto: Dylan Stewart / Newscom / MIAN / BACKGRID / Backgrid USA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bio je veliki talenat i NFL zvezda, a onda je upropastio život

Bivša NFL zvezda Henri Rangs Treći priznao je krivicu za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je poginula Srpkinja Tina Tintor (23).

Sa Tinom je kobnog dana u kolima bio i njen pas Maks, a oboje su stradali na licu mesta.

PROČITAJTE JOŠ:

Saobraćajna nesreća dogodila se 2. novembra 2021. godine kada je Rags bio za volanom „korvete“, a vozio je pod dejstvom alkohola (dva puta veća granica od dozvoljene), vozio je više od 250 km/h u zoni gde je vožnja ograničena na 70 km/h, a sada mu preti višegodišnja zatvorska kazna.

Rags se na sudu u Las Vegasu izjasnio o krivici i piznao da je vozio pod dejstvom alkohola i/ili zabranjene supstance što je dovelo do smrti i ubistva iz nehata.

Kazna će mu biti izrečena 9. avgusta, a strani mediji pišu da će ići u zatvor u vremenu od tri do 10 godina.

Prema Kancelariji okružnog tužioca okruga Klark, Ragsovo izjašnjavanje o krivici bilo je po „najozbiljnijoj optužbi s kojom se suočio“ prema zakonu: vožnja pod dejstvom koja je rezultirala smrću.

„Ovaj ishod je postigao naša tri najvažnija cilja: (1) osuditi Henrija Ragsa za najstrožu optužbu dozvoljenu zakonom Nevade za vožnju u pijanom stanju; (2) poslati Henrija Ragsa u zatvor; i (3) eliminiše njegovu mogućnost da se žali na osudu i zatvorsku kaznu“, rekao je tužilac.

BONUS VIDEO Tom Brejdi se penzionisao

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar