Jose Hernandez Mancia i Eli Cramer
Jose Hernandez Mancia i Eli Cramer Foto: Foto: Virginia Peninsula Regional Jail/Milligan University

Nezamisliva tragedija tokom treninga.

Mlada sportska zvezda Ilaj Krejmer, 20-godišnji atletičar, poginuo je nakon što ga je tokom treninga udario pijani vozač.

PROČITAJTE JOŠ...

Krejmer je trenirao sa još dvojicom kolega kada je na njih automobilom marke Tojota naleteo Hoze Ernandez Mansija, 26-godišnjak koji je u tom trenutku bio pod dejstvom alkohola.

Mansija je pobegao sa lica mesta, ali je ubrzo udario u bankinu, gde ga je policija i uhvatila, a potom privela, nakon čega je pokrenut postupak zbog vožnje u pijanom stanju, ubistva, bekstva nakon izazivanja saobraćajne nesreće, opasne vožnje, kao i još nekoliko tačaka. .

Krejmer je studirao na univerzitetu Miligan u Tenesiju, gde je zaslužio dva izbora u idealni atletski tim, a postavio je i apsolutni rekord ove škole na 8.000 jardi.

„Reči ne mogu da opišu bol koji je prostrujao kampusom i kroz čitavu Miligan porodicu širom sveta, kada smo čuli vest da je jedan od naših ubijen“; rekao je predsednik ovog univerziteta, Bil Grir.

Pored Krejmera, povređeni su 21-godišnji Aleks Mortimer i njegov vršnjak Ilaj Boldi.

Boldi je prošao sa lakšim povredama, dok je Mortimer doživeo polomljenu fibulu, iščašeno rame, povredu grudnog koša, kao i moguć potres mozga, zbog čega je podvrgnut operaciji usled povreda opasnih po život.

BONUS VIDEO Poruka košarkaša Partizana za rat u Ukrajini

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram