Foto: Instagram/Knolldoll

Jedan od najvećih sportskih događaja na svetu, Superboul u Los Anđelesu doneo je spektakl na terenu i dramtičnu pobedu Los Anđeles Remsa protiv Sinsinati Bengalsa rezultatom 23:20, a bilo je uzbudljivo i na tribinama.

Po običaju, bilo je mnogo poznatih faca koje su došle da prisustvuju velikom spektaklu. Muzičke zvezde Kanje Vest i Džej Zi, Lebron Džejms i mnogi drugi.

PROČITAJTE JOŠ

Tamo se našla i jedna devojka sa ovih prostora.

Hrvatska starleta Ivana Knol, poznata i kao Knol Dol, gledala je uživo sa tribina najveću utakmicu američkog sporta, a njena pojava nikog nije ostavila ravnodušnim.

Ona se pojavila u belom šorciću koji jedva da je prekrivao zadnjicu, dok je gore imala nešto što liči na oskudni gornji deo kupaćeg kostima koji više otkriva nego što skriva.

Da ipak bude u malo sportskom fazonu, obula je bele patike i sportske čarape.

Prema fotografijama koje objavljuje, deluje da je ova lepotica već neko vreme u Los Anđelesu, pošto je kačila i slike sa utakmice Los Anđeles Klipersa.

Mnogi fanovi su bili oduševljni njenim izdanjem na Superbolu, a teškoda je i publika na stadionu bila ravnodušna.

Ona je inače poznata kao velika navijačica fudbalera Hrvatske i često ih prati na najvećim takmičenjima obučena u provokativna izdanja sa šahovnicom.

BONUS VIDEO Rekapitulacija karijere Toma Brejdija 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram