Foto: Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

Nekadašnji košarkaš Partizana, Ognjen Jaramaz, progovorio je o navodnom sukobu sa Željkom Obradovićem, trenerom crno-belih.

Nakon poraza u finalu ABA lige i drame zbog slučaja tuče između Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića, odjeknula je vest da je Ognjen Jaramaz tužio Partizan.

Otkrivena je pozadina slučaja nakon toga, a po prvi put se tim povodom oglasio i Jaramaz.

„To što je objavljeno nije bila istina. Bio sam povređen mesec dana, nisam imao probleme sa Željkom. Naš odnos je dobar. Zato nisam igrao, nisam se osećao dobro fizički“, rekao je Jaramaz za španski „As“.

Ovog leta je Jaramaz napustio Partizan i prešao u Baskoniju.

Pročitajte još

„Prvi utisci su fantastični. Ovo je sjajna šansa za mene da rastem. Ne poričem da volim Partizan, ali ovo je sada neka druga situacija. Imam priliku da radim sa Pablom Lasom i nadam se da da ću napredovati“, rekao je Jaramaz.

Otkrio je navijačima svog novog kluba šta mogu da očekuju od njega.

„Mogu da igram kao plejmejker ili kao bek. Da branim, asistiram ili šutiram. Trudiću se da uradim dobar posao individualno da bih pomogao timu. U teoriji trojica plejmejkera omogućavaju razne kombinacije. Nadam se da ću doneti kreativnost u napad kako bismo pobeđivali“.

Pričao je sa Vanjom Marinkovićem pre transfera. Vanja je tad igrao u Baskoniji, da bi potom prešao u Partizan ovog leta.

„Razgovarao sam sa Vanjom posle čega sam se sjajno osećao povodom kluba i organizacije. Sve što mi je rekao bilo je pozitivno, samo je lepo pričao o Baskoniji. To mi je bilo mnogo značajno. Igrao sam za Burgos u ACB ligi i znam da je ovo najbolje takmičenje u Evropi, prvo posle NBA lige“, kazao je Jaramaz.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare