Foto: Starsport

Željko Obradović, trener košarkaša Partizana znao je da se Hamburg nikada ne predaje, ali je srećan zbog pobede svog tima.

Partizan je u prvom kolu grupe A u Evrokupu pobedio sa 106:97 u utorak uveče, mada je u jednom trenutku imao i skoro 30 poena prednosti.

PROČITAJTE JOŠ:

„Mislim da smo odigrali odličnu utakmicu u oba smera. Bilo je veoma lepo i uveren sam da je publika uživala. Mnogo poena. Tri četvrtine smo igrali zaista veoma dobro, pripremili smo se znajući da je Hamburg tim koji se nikada ne predaje. Tako je i bilo, borili su se do kraja i čestitam im na veoma dobroj partiji“, rekao je Obradović na konferenciji posle meča.

Crno-bele je predvodio Kevin Panter sa 26 poena, ali su ga pratili Dalas Mur sa 17, Alen Smailagić i Jam Madar sa po 13 i Nemanja Dangubić sa deset poena.

„Želeo bih da im čestitam na dobrom meču i naravno, zadovoljan sam načinom na koji smo igrali i činjenicom da smo sezonu u Evrokupu započeli pobedom. Hvala igračima – plan pred utakmicu smo pratili i zbog toga smo došli do pobede“, istakao je Obradović.

Partizan naredni meč igra protiv protiv Turk Telekoma, za osam dana na domaćem terenu u Beogradu.

„Nisu nas iznenadili, skautirali smo ih dobro, gledali smo sve utakmice koje su odigrali i znamo da su borci, imaju poseban stil, mnogo šutiraju trojke, prosek večeras im je bio 30, 35 posto. Skaču, dobro udvajaju, kažnjavaju vas ako niste koncentrisani, što se dešavalo mom timu u nekim momentima. Pokušavate da se pripremite najbolje moguće, poštujete protivnika i sebe. Rekao sam svom pomoćniku da je odlično skautirao ovaj tim. Nije moguće ići tako i misliti da ćeš pobediti 100 posto ili igrati tako da misliš da nemaš šanse za pobedu“, zaključio je Obradović.

BONUS VIDEO: Navijači skandirali Žocu u Nemačkoj i tražili trofej Evrokupa, on se nasmejao

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar