Foto: Petras Malukas / AFP / Profimedia

Još nije spuštena zavesa na aktuelnu sezonu, a već se uveliko spekuliše o pojačanjima za narednu, a sada iz Grčke stiže informacija da bi u redove Crvene zvezde mogao da stigne košarkaš Olimpijakosa.

Naime, kako grčki Novinar Šot Vetakis koji radi za ugledni „SDNA“ navodi, plejmejker ekipe iz „Pireja“ Ajzea Kanan koji iza sebe ima i bogato NBA iskustvo na pragu je dolaska u Crvenu zvezdu u narednoj sezoni.

„Kenan ostaje u crveno-belom, ali će trojke rešetati u Beogradu. Crvena zvezda je favorit za njegovo dovođenje, a postoji i nmteresovanje i iz Italije“.

Ajzea Kenan je prošle sezone u Evroligi beležio 11,1 poen uz 1,4 asistencije i 1,2 skoka i bio je jedan od boljih igrača grčke ekipe.

Kenan ima 33 godine a u karijeri je igrao za Hjuston, Filadelfiju, Čikago, Minesotu, Finiks, i Milvoki a u Evropi za Uniks i Galatsaraj pre Atine.

U Olimpijakosu se očekuju promene i bila je priča da će ekipu pojačati sjajni Kinan Evans i da će jedan od dvojca Najdžel Vilijams Gos – Ajzea Kenan napustii klub, ali je Evans pokidao ligamente i ostaje neizvesno kada će se vratiti i gde će igrati naredne sezone.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare