Vučić na protestu radnika EPS-a
Foto: Prva/printscreen

Poruka za crno-bele.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o stanju u Partizanu i Crvenoj zvezdi.

PROČITAJTE JOŠ...

„Kada je košarka u pitanju, Zvezda duguje oko milion i po evra za porez, Partizan duguje mnogo više, oko sedam miliona i dvesta hiljada. Dobra stvar je što se pojavilo u javnosti i što ljudi hoće da pomognu, jer država to da prašta neće, ni Zvezdi ni Partizanu, nek se dure koliko hoće“, rekao je Vučić govoreći o porezu.

Osvrnuo se na akciju prikupljanja sredstava koju su pokrenuli navijači, i poručio Ostoji Mijailoviću, prvom čoveku tima iz Humske:

„Mogu da urlaju „Vučiću pe**ru“ koliko hoće, praštanja nema ni za jedne ni za druge. Dobro je što su počeli da skupljaju pare, čuo sam da su već skupili 500.000 evra. Očekujem da sutra uplati 500.000, i da sukcesivno uplaćuju po 500.000 dok ne plate sve. Isto važi i za Zvezdu.“

Kada su u pitanju rezultati crveno i crno-belih na evropskoj sceni, rekao je:

„Mnogo očekujem od Partizana u Evroligi, kao što mnogo očekujem od Zvezde u fudbalu. Mislim da spremaju velika pojačanja i u trenerskom i drugom smislu. Partizan ušao u najboljih 8, verujem da Zvezda iduće godine može u najboljih 16 u fudbalu, ako i pogrešim, pogrešio sam ne iz loše namere“, zaključio je Vučić tokom gostovanja na televiziji Prva.

BONUS VIDEO Nestvarno zakucavanje Egzuma, erupcija na tribinama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare