Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Neverovatna scena u Podgorici.

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Studentskog centra u dvorani Morača rezultatom 100:81, a po završetku meča viđena je nesvakidašnja situacija.

PROČITAJTE JOŠ...

Pre početka konferencije za medije na kojoj je govorio trener Partizana Željko Obradović došlo je do manje neprijatnosti kada je osoba zadužena za vođenje konferencije pogrešno predstavila šefa struke tima iz Humske.

Naime, trenera Partizana je dva puta nazvao – Duškom:

„Obratiće vam se trener Partizana Duško Obradović.“

„Duško je možda neki drugi, ja Duško sigurno nisam. Ali dobro, šta da radiš… Je l’ možemo sada da se predstavimo ko smo i šta smo?“, odgovorio je čuveni Žoc, a nakon što je usledila tišina od par sekundi, nastavio je:

„Ne znaš ni kako se zovem?“

Kada je ponovo napravljena greška, Obradović se nasmejao, a nakon opaske da je „neka skrivena kamera u pitanju“ je kroz osmeh dodao:

„Mora da je neka skrivena kamera. Neki Duško nas spominje“.

Snimak neprijatne situacije možete da pogledate ispod:

Što se samog meča tiče:

„Želim da počnem od toga da ekipa Studentskog centra igra veoma dobru košarku i da se vidi pečat mog kolege. Zaslužuju sve pohvale, igrali su četiri utakmice protiv nas. Zahvaljujem se mojim igračima zato što su igrali ozbiljno od prvog do poslednjeg minuta. Bilo je tu i padova u toku utakmice, ali mislim da smo takođe odigrali dobru utakmicu pre svega napadački“, rekao je Obradović, koji je potom dodao o Džejmsu Naneliju:

„Odigrao je večeras ozbiljnu utakmicu. Njegovi kvaliteti su poznati. Mi moramo da igramo ne samo sledeću utakmicu, već sve utakmice kao tim. I da imamo više raspoloženih igrača. Danas je bilo tako, bilo je i onih koji su manje raspoloženi. Svi su nam važni, mi na sve računamo“, istakao je Obradović.

Potom je otkrio i da je Jam Madar meč propustio zbog bola u leđima:

„Nije trenirao juče i nije bio jutros spreman za trening ovde. To je bila preventiva, tako da će verovatno već sutra da ima sve one tretmane koji su potrebni da bi se oporavio“, dodao je Obradović.

BONUS VIDEO Obradović besneo: Ovako se vi borite? Sramota!