Foto: Instagram / Nemanja Nenadić

Srpski reprezentativac Dušan Ristić oženio se u petak i zakleo na vernost svojoj supruzi Čelsi.

Amerikanka iz Kalifornije i Dušan su se venčali u restoranu u Topčideru, a među zvanicama se našlo više Ristićevih saigrača iz klubova i reprezentacije.

PROČITAJTE JOŠ:

Tako su se za istim stolom na fotografiji našli i Nikola Jović, Bogdan Bogdanović, Stefan Jović i Boban Marjanović, dok je Nemanja Nenadić podelio neke od lepih detalja sa venčanja i tako „odao“ centra Srbije.

Prvi svadbeni ples novopečenog bračnog para iz poznatog beogradskog restorana bio je zabeležen između ostalog i kamerom Nenadića, Ristićevog kolege po esnafu koji je mladencima čestitao jednom rečju: „Ristići“.

Dušan je iskoristio vreme između sezona da stane na „ludi kamen“, dok kroz nekoliko dana ne počnu pripreme za Olimpijske igre u Parizu.

Ristić je jedan od kandidata za olimpijski tim i nalazi se na spisku selektora Svetislava Pešića pred okupljanje u Staroj Pazovi 24. juna.

Olimpijski turnir se igra od 27. jula do 11. avgusta, a Srbija za sada zna dva od tri protivnika u grupi C. Reč je o selekcijama Sjedinjenih Država i Južnog Sudana.

BONUS VIDEO: Slavlje na ulicama Bostona posle osvojene rekordne 18 NBA titule

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare