Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Srbija "gori" posle plasmana u polufinale Mundobasketa

Sve utakmice Mundobasketa pratite u direktnim prenosima uz SBB na kanalima Sport kluba.

Danilo Anđušić, povremeni reprezentativac Srbije, oglasio se na društvenim mrežama, nakon što je Srbija pobedila Litvaniju rezultatom 87:68 u četvrtfinalu Mundobasketa.

Bek Partizana je najpre imao poruku za sve one koji su kritikovali Bogdana Bogdanovića nakon što je protiv Italije imao 1/13 šut za tri poena.

PROČITAJTE JOŠ:

„Šta ste ono pričali za Bogdana posle Italije“, napisao je Anđušić uz nekoliko smajlija.

Bogdanović je protiv Litvanije ubacio 21 poen uz četiri skoka i tri asistencije, a odigrao je mnogo pametnije nego protiv Italije.

Takođe, nije mogao Danilo da ne prokomentariše sjajnu utakmicu Alekse Avramovića koji donosi neverovatnu energiju reprezentaciji i igra verovatno najagresivniju odbranu.

„Baterija!!! Durasel, ne prazni se! Bravooo malaaaa“, napisao je Anđušić aludirajući na Avramovića uz četiri njegove slike.

Srbija u polufinalu Mundobasketa igra u petak, a rival će biti bolji iz meča Kanada – Slovenija.

Orlovi su u prve tri utakmice do vrha napunili mrežice Kine, Portorika i Južnog Sudana, a dodatnu motivaciju dala im je Mozzart fondacija koja za svaki poen donira 1.000 dinara, a za svaku trojku 10.000 dinara. Na samo tri meča u grupnoj fazi takmičenja prikupljeno je 694.000 dinara, koji će se usmeriti za razvoj sporta među školarcima.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar