FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ/ bs

Igor Rakočević, čuveni košarkaš, smatra da će Denver Nagetsi i Nikola Jokić ponovo biti u prilici da osvoje titulu u NBA ligi.

Rakočević je prisutvovao promociji partnerstva između NBA lige i „Mozzarta“, koja je održana u Beogradu.

„Očekujem dosta od nove sezone u NBA, nadam se da će Denver ponovo biti u prilici da osvoji titulu. Jokić je naš najbolji igrač, uživam da gledam njegove poteze. On je ekipu prosečnog kvaliteta digao do samog vrha“, rekao je Rakočević.

PROČITAJTE JOŠ

Poručio je bivši as Crvene zvezde da NBA liga ima najbolje atlete i najatraktivnije igrače i da je Stef Kari najbolji šuter koji je ikad igrao košarku.

„Ekipe su ujednačene, ne mogu da izdvojim neki tim, biće zanimljiva sezona. U NBA ima mnogo više prostora za napad, teren je veći, pravila su takva da se favorizuje ofanzivna igra. Neki od naših igrača su dugo u NBA, oni su se potpuno navikli na igranje na stil koji je drugačiji u odnosu na igru u Evroligi. Možemo biti ponosni na naše igrače“, dodao je Rakočević.

Istom događaju prisustvovao je Saša Pavlović, ali i Mile Ilić uz još mnogo bivših NBA asova.

„Lebron Džejms je jedan od najboljih svih vremena. Draftovani smo 2003. godine. Ja već godinama ne igram, a on je još uvek aktivan, prati trendove igra na visokom nivou“, rekao je Pavlović.

BONUS VIDEO Karlik Džons nakon meča Real vs Partizan

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar