EPA-EFE/MARISCAL

Nije se baš lepo proveo sa nekim od najboljih trenera u Evropi

Tomas Ertel, košarkaš Zenita, osvrnuo se na deo karijere koji je proveo u Barseloni i Real Madridu, gde se nije baš u potpunosti proslavio.

Razlog tome su sukobi sa trenerima koje je imao u španskim velikanima.

„Četiri godine sam proveo u Barseloni, i prve dve sezone bile su veoma dobre, nismo imali očekivane rezultate, ali to nije bila moja krivica. Imao sam dobre sezone. U svojoj trećoj godini tamo sam se povredio i tada je klub doveo Šarunasa Jasikevičijusa“, počinje Ertel.

PROČITAJTE JOŠ:

U popularnom Šarasu je video problem, a njihov odnos nikada nije bio dobar.

„On je trener koji me od početka nije želeo tamo. Počeo je da izmišlja stvari, kao da sam ja problem tima. Pre nego što je Šaras došao, svi su me voleli, i treneri i navijači“, rekao je Ertel.

Francuz se nije najbolje proveo ni u Real Madridu, gde je imao sukob sa Pablom Lasom.

„Sve dok nisam otišao u taj disko klub u Atini, sve je išlo dobro. Ali kad se to dogodilo, Pablo Laso je počeo da izmišlja. Brzo je našao krivca, koristio me je kao žrtvenog jarca. I nije bio jedni koji je to radio. Priznajem, kriv sam, pogrešio sam, napravio sam grešku“, iskren je Tomas.

Smatra da nije zaslužio takav tretman od kluba i trenera, koji su ga se na kraju otarasili.

„U početku nije bilo problema, išlo mi je dobro, čak su i planirali da ostanem u Madridu naredne sezone. Da nisam otišao u disko i dalje bih bio u Madridu! U Barseloni se radilo o nepravdi, jer me trener nije želeo. U Madridu sam ja pogrešio, ali nisam zaslužio takav tretman. Posebno jer nisam bio jedini koji je otišao u taj disko, bilo ih je još nekoliko. Ipak, jedini sam uz Treja Tompkinsa koji sam bio sankcionisan“, zaključio je Ertel.

BONUS VIDEO Ovako besnog Dončića nikad niste videli

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar