Željko Obradović
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT) head coach Zeljko Obradovic

Košarkaši Partizana u subotu, 26. oktobra od 19 časova igraju utakmicu 6. kola ABA lige protiv Krke u Beogradskoj areni.

U prethodnom kolu regionalne lige, Partizan je savladao Zadar u neizvesnoj završnici, a zatim u Evroligi ostao na pola koša od trijumfa protiv Virtusa.

Na kraju treninga u petak u Beogradskoj areni, fudbaleri Partizana su došli u posetu košarkašima, gde su jedni drugima poželeli mnogo sreće i uspeha u utakmicama koje slede. Kapiten Vanja Marinković je prokomentarisao ovaj gest fudbalera.

,,Zahvaljujem se momcima što su došli. Nadam se da će od sutra biti neko novo poglavlje u FK Partizan i nadam se da će pred našim navijačima ostvariti pobedu koja je jako bitna. Puno im hvala što su došli i želimo im svu sreću u nastavku prvenstva.“

KK Partizan je odlučio da ulaznice za meč FK Partizan – FK Čukarički, koja je na programu u subotu od 15.55 časova, važe i za košarkašku utakmicu Partizana i Krke. Sa ulaznicama se može ući na Nivo 400 Beogradske arene.

Pred meč sa Krkom, trener Partizana Željko Obradović izjavio je sledeće:

,,Nova utakmica u ABA ligi. Kao i uvek, poštovanje za protivnika. Ritam utakmica je takav da svi moraju da budu spremni da pomognu i da probamo da odigramo dobru utakmicu.“

PROČITAJTE JOŠ:

Komentar pred utakmicu dao je i kapiten Vanja Marinković.

,,Dolazi nam utakmica u ABA ligi u kojoj treba da nastavimo tu formu u kojoj smo bez poraza i da probamo da odemo na 6-0. Znamo koliko je bitna ABA liga i svaki meč u toj ligi. Sigurno će biti nezgodna utakmica posle teškog poraza od Virtusa, pa se nadam da ćemo dobro da odreagujemo i ostvarimo pobedu“, zaključio je Marinković.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare