EPA-EFE/BAGUS INDAHONO

Brazilski košarkaš Bruno Kaboklo trebalo bi da stigne u Partizan, najavio je i menadžer Danijel Hazan.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Kaboklo je veoma dobro igrao na Mundobasketu i biće ozbiljno pojačanje za klub iz Humske na unutrašnjim pozicijama, ako se reči agenta ispostave tačnim.

PROČITAJTE JOŠ:

Nekadašnji selektor Brazila i poznati hrvatski trener Aco Petrović ga je nazvao paklenim pojačanjem za crno-bele. Bruno ima 28 godina, bio je jedan od najboljih na Mundobasketu u svom timu, a ima i NBA iskustvo. Sada će ga sticati i u Evroligi.

„Bruno, dobro došao u Evroligu“, napisao je Hazan uz fotografiju Kabokla i informaciju da pregovara s Partizanom.

Visok je 205 centimetara, bio je u NBA ligi od 2014. do 2020. godine, a nastupao je za Toronto, Sakramento, Memfis i Hjuston.

Nakon epizode u Americi, gde baš i nije imao zapaženu ulogu, prešao je u Limož, a zatim je igrao za Sao Paulo i Meksiko siti.

Poslednji angažman imao je u Ulmu, gde je uz Jaga dos Santosa bio najbolji igrač i predvodio svoj tim do titule u nemačkom šampionatu. Letos je trebalo da ode u Veneciju, mada je i tada postojala priča o dolasku u Partizan.

U načelu je otišao u Italiju, ali nije zaigrao i otvorila se mogućnost za pregovore sa srpskim klubom nakon što je Kaboklo promenio menadžersku agenciju.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar