Isiaha Mike Foto: Coust Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Košarkaški klub Partizan na pragu je novog pojačanja pošto dolazi Ajzea Majk, javlja Donatas Urbonas.

Crno-beli su u četvrtak objavili da se rastaju od dosadašnjeg igrača Alena Smailagića, a Majk je prethodnu sezonu proveo u Burgu i odatle stiže u Beograd.

PROČITAJTE JOŠ:

Kanađanin ima 26 godina i igra na krilnoj poziciji, pa bi mogao da zameni upravo i odlazećeg Smailagića.

Bio je prošle sezone jedan od najboljih igrača Evrokupa i glavnih razloga što je Burg stigao do finala drugog po snazi evropskog takmičenja.

Imao je tada 12,8 poena po meču i 4,2 skoka, pa će se u renoviranom timu Partizana pridružiti novim snagama u liku Vanje Marinkovića, Ifea Lundberga i Frenka Ntilikine.

Osim toga, Majk je za ovu godinu bio i u idealnom timu Evrokupa, ali i u najboljem timu u Francuskoj, dok je pre toga bio i u Skaraborou Šuting Starsima u Kanadi.

Za tim baziran u Torontu je takođe odigrao neke dobre partije zbog kojih je bio MVP finala u tamošnjoj ligi i deo najboljeg tima.

Partizan pored njega namerava da dovede i Tajrika Džonsa na mestu centra, pošto je odatle između ostalih otišao i Frenk Kaminski u odnosu na prošlu sezonu.

Klub sa Džonsom za sada pregovara, kako je javio Meridijan sport, ali za sada nije postignut dogovor, niti je njegov dolazak potvrđen.

BONUS VIDEO: Koševi Smailagića i Avramovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar