Foto: Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

Nakon poraza u finalu ABA lige i drame zbog slučaja tuče između Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića, u javnosti je kao bomba odjeknula vest da je Ognjen Jaramaz tužio Partizan, a pojavile su i dve verzije događaja.

Jedna da je u pitanju problem sa treninzima Željka Obradovića koji je navodno iste zakazivao van dozvoljenih termina i prekoračivao ograničenja, a druga da je u pitanju novac koji mu klub duguje.

Ipak, kako saznaje Nova.rs, nije u pitanju nikakva tužba, već se Ognjen Jaramaz obratio udruženju ELPA za zaštitu prava košarkaša i u ovom slučaju pogrešio.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, Jaramaz je reagovao na kašnjenje plate koje se jednom prilikom dogodilo, ali nije bio u pitanju nikakav prekršaj.

Kao i u bilo kojoj drugoj profesiji, postoji zakonski rok do kada je moguće isplatiti platu, a taj rok Partizan nije prekoračio i nije bilo potrebe za bilo kakvu reakciju pomenutog udruženja.

Partizan nije ni u kakvom prekršaju, a ne postoji nikakav problem na relaciji između kluba i igrača.

Što se samih treninga tiče i priče o rigoroznim metodama najtrofejnijeg stručnjaka Evrolige, situacija je tu poprilično jasna. Treninzi se najranije održavaju u 11 prepodne uz poštovanje svih usvojenih standarda i na tom planu ne postoji nikakav problem između trenera i igrača.

Razlog zbog kojih Jaramaz ne igra je povreda i osim toga ne postoje problemi sa trofejnim stručnjakom.

BONUS VIDEO Rudi se sprema za poslednji ples 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare