Navijači Denvera i Finiksa
Foto: Screenshot Twitter Cody Cunningham

Navijači Denver Nagetsa odlučili su da prerano napuste dvoranu protiv Finiksa (116:103, Sansi vode 3-0) i tako pokazali da ne cene sve napore miljenika na terenu.

PROČITAJTE JOŠ

Iako su mnogi došli mnogo pre početka susreta kako bi ispratili kako Nikoli Jokiću dodeljuju MVP trofej i kako postaje prvi Naget sa ovim priznanjem u istoriji, nisu imali strpljenja da meč odgledaju do kraja.

Gotovo je neverovatno da u trenutku kada bi u Denveru trebalo da bude organizovano slavlje u čast Srbina, navijači odlučuju da prerano napuste meč.

I zaista, tim potezom (da se to uradi na četiri minuta i 58 sekundi pre kraja susreta) uvredili su, sasvim sigurno, Jokića i saigrače koji su opterećeni povredama dali sve od sebe da pobede rivala iz Finiksa.

Naravno, mnogi su u komentarima američkog novinara Harisona Vajnda pisali kako ih je „bilo sramota tima koji gubi 20 razlike“, da su Nagetsi „razneti u meču na kom su morali da pobede“…

Mnogi su želeli da ugrabe trenutak da dođu do javnog prevoza, odvezu se sa parkinga bez gužve, ali su mnogi, sasvim zasluženo, ovo ocenili kao nepoštovanje pre svega Jokića koji je samo dva, tri sata ranije dobio nagradu za MVP NBA lige.

Sve ovo bacilo je senku na sjajan događaj koji je prethodio meču i samom meču koji je pokazao zbog čega je košarka jedan od najpopularnijih sportova na svetu.

Uz to, pojavio se i snimak kako navijači Denvera odlaze sa tribina, dok gostujući navijači, koji su retka pojava u NBA ligi, skandiraju svom timu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare