Nikola Jokić, Denver Nagetss
Foto: Tanjug/ AP Photo/David Zalubowski)

Nikola Jokić i definitivno ne može sam. Ukoliko je protiv Portlanda uspeo da podigne ekipu nakon loših mečeva, protiv Finiksa ostali igrači ne uspevaju da budu na neophodnom nivou. Finiks je poveo sa 3-0 u seriji pobedom od 116: 102, ali ovo je prvi put u seriji da je slavio u Koloradu.

PROČITAJTE JOŠ

Srpski centar je meč završio sa 32 poena (13/29 iz igre, 1/6 za tri), 20 poena i 10 skokova, te jednom blokadom, ali ni ovaj tripl-dabl nije pomogao Nagetsima da izbegnu poraz.

Srbin je još jednom blistao u plej-ofu i beležio sjajne brojke, a navijači su se u jednom momentu zabrinuli kada se našao na parketu i uhvatio za zglob.

U borbi za loptu se loše prizemljio i nagazio na nogu Bukera, ali je na kraju uspeo da nastavi susret, iako je bilo evidentno da je u velikim bolovima.

Nijedan tim u istoriji NBA lige nije uspeo da se vrati iz zaostatka od tri meča, pa je teško očekivati istinsku senzaciju od Denvera.

I dok je Jokića pratio Monte Moris sa 21 poenom, te Majkl Porter Junior (15) i Vil Barton (14) u pobedničkom timu su svi starteri bili dvocifreni.

Najefikasniji je kao i obično bio Devin Buker koji je ubacio 28 poena, uz šest skokova i četiri asistencije, samo poen manje dodao je Kris Pol uz šest skokova i osam asistencija. Zatim slede Krauder (14), Bridžis (11), Ejton (10) i Pejn (9).

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar