Nikola Jokić i Entoni Edvards
Foto: Screenshot X LegendZ

Nikoli Jokiću je zasmetalo da neko provocira njegovu publiku usred Denvera, pa je reagovao u sedmom meču polufinalne serije Zapada u momentima kada je već bilo evidentno da će Minesota eliminisati Nagetse sa 4-3.

Poznat je Entoni Edvards kao momak koji i te kako voli da priča na terenu, a taj „trash talk“ je često usmeren i protiv protivničkih igrača i protiv publike.

PROČITAJTE JOŠ

U jednom trenutku je Edvards kao glavni igrač odlučio da provocira navijače. On je odlučio da maše publici u Denveru kao da želi da im pokaže da se njihov put tu završava, a njegov se nastavlja.

Uostalom vikao je posle toga „Još osam pobeda“ aludirajući na broj trijumfa koji je Minesoti potreban da bi postala NBA šampion.

Ipak, mahanje publici se nije dopalo Jokiću. On je odmah odlučio da priđe do Edvardsa i da ga pita „Zašto“. Kada je video da se Amerikanac zbunio dodao je „Zašto si mahao publici?“, stao je u zaštitu navijača Srbin.

Edvards je krenuo da se povlači i samo pokazao na semafor. Neočekivano to je bilo to, tu se završio ovaj sukob koji je doneo izuzetno blizak susret.

BONUS VIDEO Konferencija Nikole Jokića nakon poraza od Minesote

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare