Nikola Jokić i negativni rekord NBA
Foto: David Berding / Getty images / Profimedia

Denver Nagetsi su odlučili da urade nešto drugačije, a neke promene ne mogu da izbegnu. Sve ovo čini da Nikola Jokić sada ne zna ko će mu biti saigrači u sledećoj sezoni.

Srpski reprezentativac je stigao na okupljanje „orlova“, a iz SAD je čuo dve loše vesti, jednu za drugom.

PROČITAJTE JOŠ

Najpre je čuo da Kentavijus Koldvel-Poup ne želi da prihvati 15,4 miliona dolara od Denvera za sezonu 2024/2025, već je odlučio da testira tržište kao slobodan agent. Dvostruki NBA šampion (jednom s Lejkersima, drugi put sa Denverom) sada očekuje da dobije još više novca za svoje usluge.

Nagetsi će teško moći da odgovore ukoliko on bude dobio više novca zbog velikih ugovora Jokića, Džamala Mareja, Erona Gordona i Majkla Portera Džuniora.

Ipak, to je bio samo prvi potez. Drugi je povukao sam Denver. Odlučili su da trejduju Redžija Džeksona u Šarlot za tri nezaštićena pika druge runde, preneo je Adrijen Vojnarovski, najupućeniji novinar u NBA transfere.

Džekson je prosečno beležio 10,2 poena uz 3,8 asistencija po susretu i bio je ključan faktor sa klupe u šampionskoj sezoni. Odigrao je 82 utakmice i čak 23 puta bio starter umesto Džamala Mareja.

BONUS VIDEO Jokić traži parking

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare