Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Crno-beli početli pripreme.

Košarkaški klub Partizan održao je prvi trening u sklopu priprema za novu sezonu, a šef stručnog štaba crno-belih Željko Obradović otkrio je kakve ciljeve njegov tim ima na početku nove sezone:

PROČITAJTE JOŠ...

„Primarni cilj je da vidimo kako izgleda tim. Da imamo uz nas navijače i da u svakoj utakmici damo maksimum“, rekao je čuveni Žoc.

Otkrio je i da li crno-beli imaju u planu da dovedu još neko pojačanje:

„Nemamo ništa više u planu. Videćemo u kakvom su stanju igrači koje smo doveli. Došli su oni za koje smatramo da mogu da nam pomognu da izgledamo kao ekipa i da budemo konkurentni i u Evroligi i u ABA ligi.“

Podsećamo, u Partizan su stigli Danilo Anđušić, Dante Egzam, Džejms Naneli i Janis Papapetru, dok je Matijas Lesor produžio ugovor.

Crno-beli će imati u sastavu osam košarkaša iz instranstva, pa je jedno od pitanja koje mnogi postavljaju koliku ulogu će imati Alen Smailagić, Aleksa Avramović, Uroš Trifunović i Balša Koprivica, a Obradović je istakao da će igrati oni koji to najviše zasluže:

„Svi će imati šanse da igraju. Isključivo gledam moj tim i moj klub. Ko je dobar i posvećen, i on će da izbori svoje mesto. Nebitno da li je Srbin, Letonac i Amerikanac. Sve od njih zavisi. Nikada niko nikome ne može da smeta ko želi da igra dobru košarku“, zaključio je Obradović.

BONUS VIDEO Aleksej Pokuševski na utakmici Partizana u Areni

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar