Kevin Panter
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Kevin Panter se oprostio od Partizana emotivnom porukom.

Kapiten crno-belih je posle tri godine odlučio da okrene novu stranu u karijeri. Iako nije poznato gde će nastaviti karijeru, poznato je da to neće biti u Partizanu.

PROČITAJTE JOŠ

„Poslednje tri godine u Partizanu su bile izazovna, ali neverovatna vožnja i kroz čudesna i kroz teška vremena zahvalan sam jer je ovo bilo jedno od najboljih iskustava mog života.

Svim ljudima, pogotovo deci/mladim košarkašima nadam se da sam vas inspirisao i motivisao da budete najbolja verzija sebe i da uvek verujete u sebe.

Mojim saigračima u poslednje tri godine, volim vas sve. Delili smo sjajne uspomene i izgradili jake veze koje će trajati zauvek.

Stručnom štabu, bili ste ništa drugo nego najbolji od prvog dana. Od kada sam doputovao u Beograd, pomogli ste mi na svaki mogući način.

„Grobari“, najbolji navijači na svetu, hvala vam na neverovatnoj podršci. Stajali ste uz nas tokom uspona i padova, bez obzira na sve.

Fizioterapeuti, hvala sam što ste uvek bili tu za tim i za sve za šta nam je trebala pomoć. Cenim sve što ste dali svakog dana.

Mom klubu Partizanu, hvala što ste ovo učinili mojim domom tri godine. Uvek ćeš biti u mom srcu.

Treneru Obradoviću, napravio si od mene kapitena posle prve godine u Partizanu. Verovao si u mene. Ektresmno sam zahvalan za naš odnos i na tebi.

Partizane, hvala ti!

Kapiten 7″, napisao je Panter.

View this post on Instagram

A post shared by KP (@kpjunior_)

BONUS VIDEO Kevin Panter – najbolji potezi 2023/2024

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare