Foto: Printscreen Youtube / ESPN

Srpski košarkaš Nikola Jokić kaže da je očekivao da će Minesota Timbervulvsi probati drugačiji pristup da bi ostali u seriji protiv Denvera.

Jokić je u trećoj pobedi nad Minesotom (120:111) imao 20 poena, 11 skokova i 12 asistencija, a njegov tim je poenterski predvodio Majkl Porter Džunior sa 25 poena.

PROČITAJTE JOŠ:

Denver sada samo jedna pobeda deli od prolaska u narednu rundu plej-ofa. Jokić kaže da su on i njegovi saigrači delili loptu i pogađali bitne šuteve, ali se osvrnuo i na slobodna bacanja.

„Ako je nešto očigledno, onda ću reći da je očigledno“, prokomentarisao je Jokić posle meča u kom je Minesota ispalila čak 35 slobodnih bacanja, naspram samo 13 Denverovih.

„Bila nam je potrebna pobeda, nismo hteli da im damo da žive. Hteli smo da budemo agresori i da udarimo prvi“, rekao je Jokić.

Znali smo da će oni da napadnu reket, a nama je potreban isti pristup. Znamo i da će opet probati da budu agresivni i za dva dana, a mi moramo da zadržimo svoju kompaktnost jer znamo šta možemo da očekujemo“, kazao je Jokić.

BONUS VIDEO: Sudijska greška koja je koštala Partizan petog mesta na meču Makabija i Real Madrida

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar