Foto: Instagram/ larsapippen

Svi pričaju o ovom paru.

Amerikanka Larsa Pipen postala je poznata nakon što je ušla u brak sa legendom Čikago Bulsa Skotijem Pipenom, ali je u centar pažnje došla nakon njihovog razvoda i kontroverzne veze koja je usledila.

Ona je u braku sa Skotijem rodila čak četvoro dece, ali je na kraju došlo do rastanka, a ona je počela da izlazi sa mnogo mlađim muškarcima.

PROČITAJTE JOŠ

Larsa Pipen sada ima 48 godina i zabavlja se sa sinom najveće košarkaškaške, a verovatno i sportske legende ikad Majkla Džordana. Markus Džordan je 16 godina mlađi od nje, ali paru to ne smeta da uživa u vezi i zajedničkom životu.

Ona planira da mu rodi i dete, a gostujući u emisiji kod Endi Koen istakla je da uživa svaki dan pored mladog ljubavnika.

„Uvek sam imala seks najmanje četiri puta dnevno“, kratko je rekla Larsa, a onda je Koen aludirala na to kako je Markus godinama bliži njenom sinu Skotiju Junioru (22).

Ona je na to imala spreman odgovor.

„Nismo planirali da budemo zajedno. To se jednostavno dogodilo nakon što smo izlazili sa zajedničkim prijateljima. Mnogi misle da nemate šta da tražite ako ste razvedeni. Osećala sam mnoge prepreke, ali treba mi i ljubav i mogu da izlazim sa kim god želim“, istakla je Larsa.

Koliko je ovo komplikovano za njenu decu, pokazuje slučaj pomenutog Skotija.

Larsa Pipen (48) i njena potraga za mladim igračima koji odgovaraju njenom ljubavnom životu doneli su velike probleme njenom 22-godišnjem sinu Skotiju Pipenu Junioru.

Društvene mreže i dežurni kritičari nemilosrdni su prema mladom košarkašu Los Anđeles Lejkersa zbog činjenice da je u redove ovog tima stigao muškarac koji je spavao sa njegovom majkom Larsom. Reč je o Maliku Bizliju koji je svojevremeno bio u vezi sa 22 godine starijom gospođom Pipen.

Larsa je bila u vezi sa Malikom Bizlijem pre godinu i po dana. Ovaj 26-godišnjak je postao novi igrač Los Anđeles Lejkersa i pridružio se njenom sinu se sinu u ovom timu.

BONUS VIDEO Zvezda akcija za pamćenje i lukavi Vildoza

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar