Foto: PEDJA MILOSAVLJEVIC/STARSPORT

To ne znači da će svi i kupiti sezonske karte, ali je interesovanje veliko

Kad se kaže da se za utakmice Partizana traži karta više, to nije fraza, posebno ove sezone kada klub iz dana u dan objavljuje koliko je zainteresovanih za njegove ulaznice.

PROČITAJTE JOŠ:

A u sredu je ta brojka iznosila čak 22 hiljade navijača, jer ih se toliko registrovalo za sezonske ulaznice, kako je objavio klub.

Čak 67 posto onih koji su bili vlasnici sezonskih karata za prošlu sezonu, registrovalo se i ovog puta, jer očekuju da će Partizan napraviti iskorak i otići još dalje.

Prošle sezone je tim crno-belih osvojio ABA ligu i došao je nadomak Fajnal-fora Evrolige, koji mu je izmakao za jednu pobedu nad kasnijim prvakom Evrope Real Madridom.

Prethodnih dana je bilo nedoumica u vezi sa time da li će te karte za koje se sada navijači registruju kao interesenti do 21. avgusta važiti i za plej-in ili plej-of Evrolige i sva je prilika da hoće.

Crno-beli su zadržali okosnicu ekipe na čelu sa Kevinom Panterom, ostali su i Zek Ledej i Džejms Naneli, a nema sumnje da će uz pojačanja koja su u međuvremenu stigla, tim Željka Obradovića biti veoma težak protivnik za svakog u Evroligi.

Foto: Printscreen Instagram / KK Partizan

BONUS VIDEO: Ludo slavlje navijača Partizana nakon titule

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar