Navijači Partizana, "grobari", izviždali su predstavnika Telekom Srbije, tokom "crno-bele simfonije" na kojoj su predstavljeni novi košarkaši Partizana.

Prethodne sezone Partizan je imao mnogo problema oko sponzorskog ugovora sa Telekom Srbijom i tokom sezone je to predstavljao veliki problem.

Usled toga, „grobari“ su glasnim zvižducima „pozdravili“ predstavnika Telekoma.

PROČITAJTE JOŠ

Oni nisu prestali sve dok predstavnik kompanije „Telekom Srbija“ nije napustio scenu.

Pogledajte kako je izgledao taj momenat u video snimku iznad teksta.

Kada saradnja Telekoma i Partizana nije produžena mnogi su pomislili da je problem u pogrdnom skandiranju „grobara“ predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, međutim, pojedinci iz Telekoma s kojima smo razgovarali kažu da je „Vučiću, pederu“ za Telekom mnogo manji problem od toga da li će Partizan konačno da popusti i deo „male Arene“ ustupi za treninge Košarkaškom klubu Crvena zvezda.

Ovu teoriju o „bici za Arenu“ podržavaju i oni koji nisu zaboravili da je Draško Marković, jedan od direktora Telekoma, u poslednjoj plej-of seriji ABA lige, pljuvao, vređao i dizao stolicu na igrače Partizana, zbog čega je posle potpisivanja priznanja s Višim tužilaštvom u Beogradu osuđen na uslovnu kaznu zatvora od tri meseca, s rokom provere na godinu dana. „Danas“ je u oktobru 2023. objavio i da Marković mora da plati 300.000 dinara, te da godinu dana ne može da prisustvuje utakmicama Crvene zvezde.

MTS jeste bio dugogodišnji sponzor Partizana, a jedno vreme crno-beli su se i zvanično zvali Partizan MTS. Telekom je, međutim, dodvoravajući se vlasti poželeo 2014. godine da kadrira u klubu i svoje investiranje uslovljavao je smenom tadašnjeg trenera Duška Vujoševića. On tada nije želeo da se stavi u vazalski odnos, da popusti pod pritiscima, tako da je Partizan ostao bez sponzorstva „MTS“.

Trener crno-belih je potom pozvao „grobare“ da promene operatera, što je veliki broj navijača i učinio. Iako je Vujošević na kraju izgubio bitku i nova uprava kluba ga je smenila, „MTS“ se nije odmah vratio na dres Partizana, već tek godinu dana posle odlaska trofejnog trenera.

BONUS VIDEO Doček srpskih olimpijaca i balkon Skupštine grada

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar