Foto: Zadar / Zvonko Kučelin

Užasna poruka kojom su pozvani navijači na utakmicu.

Crvena zvezda je tražila da se tribine isprazne za utakmicu ABA lige protiv Zadra koja počinje od 17 časova, jer su u subotu uveče pretučena dvojica novinara iz Srbije i član Upravnog odbora i prijatelj kluba u dva odvojena incidenta.

Ipak, to se neće desiti, a svemu je prethodilo saopštenje navijača Zadra, navijačke grupe „Tornado“ koje je izdato još u sredu, a tada je na ulicama Zadra viđena i užasna poruka.

PROČITAJTE JOŠ

„Naša oluja nikad ne prestaje, nedelja 12.11 17 časova“, stajalo je na transparentu u ulici Nikole Šubića Zrinjskog u Zadru. Taj transparent je bilo podsećanje na vojnu akciju „Oluja“ u kojoj je devedesetih iz Hrvatske proterano preko 250.000 Srba.

Iz Zvezde su u međuvremenu tražili jasnu i oštru reakciju ABA lige na incident koji se desio u Zadru, dan uoči utakmice.

Sa Malog Kalemegdana su naveli da imaju informacije kako je delegacija srpskog kluba tipovana i praćena od aerodroma do hotela.

Zato su u dva odvojena incidenta u razmaku od dva sata napadnuta četiri čoveka od strane huligana sa fantomkama. ABA liga je između subote i nedelje osudila incident, a isto je uradio i KK Zadar.

BONUS VIDEO Pick and Roll sa Mićom Berićem: Teodosić bio defanzivac godine? Znam šta ću mu reći kad ga vidim

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare