Foto:aba-liga

Navijača Zadra će biti na utakmici sa Crvenom zvezdom u dvorani "Krešimir Ćosić", rekao je Dubravko Kmetović, direktor ABA lige.

Zvezda je tražila da se tribine isprazne za utakmicu koja počinje u nedelju od 17 časova jer su u subotu uveče pretučena dvojica novinara iz Srbije i član Upravnog odbora i prijatelj kluba u dva odvojena incidenta.

PROČITAJTE JOŠ:

Taj zahtev neće biti uslišen, a Kmetović je govoreći za hrvatske medije naveo da će meč biti odigran prema protokolu.

„Utakmica će se igrati prema planiranom, odnosno, uobičajenom protokolu, međutim, sve će se pratiti i skladno pravilnicima ABA lige i postupati. Postoje sve službe koje su zadužene za sprovođenje spomenutog pravilnika“, rekao je Kmetović, a preneli Zadarski, Slobodna Dalmacija i drugi hrvatski mediji.

Iz Zvezde su u međuvremenu tražili jasnu i oštru reakciju ABA lige na incident koji se desio u Zadru, dan uoči utakmice.

Sa Malog Kalemegdana su naveli da imaju informacije kako je delegacija srpskog kluba tipovana i praćena od aerodroma do hotela.

Zato su u dva odvojena incidenta u razmaku od dva sata napadnuta četiri čoveka od strane huligana sa fantomkama. ABA liga je između subote i nedelje osudila incident, a isto je uradio i KK Zadar.

BONUS VIDEO: Da li je bio faul nad Nemanjom Nedovićem?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar