Foto: EPA-EFE/RHONA WISE

Emotivno.

Brus Braun, jedan od najboljih igrača Denvera protekle sezone, nastaviće karijeru u Indijana Pejsersima, a sada su navijači Nagetsa dobili oproštajnu poruku koju je sa dosta emocije napisao Amerikanac.

Braun, koji je bio lider druge petorke Nagetsa, imao je opciju da produži ugovor sa Denverom na još jednu sezonu, ali za maksimalno 7,8 miliona dolara.

PROČITAJTE JOŠ

Ta opcija mu nije odgovarala, jer je očigledno u Indijani dobio bolje uslove. Njegov ugovor na dve godine sada vredi čak 45 miliona dolara, a potpisao je za Dalas Maverikse.

Sa kultnom slikom Nikole Jokića, koji kao dete nosi dres Denvera, oprostio se od grada i saigrača Braun.

„Denver! Prvo poruka za moje saigrače i trenere. Cenim ovu godinu koju smo imali zajedno. Nisam mogao da tražim bolju grupu momaka sa kojim bi bio 24 sata dnevno, volim vas. Navijači, vama se zahvaljujem na ljubavi i podršci koju ste mi dali tokom ove godine, nikada ranije nisam osetio ništa slično. Takođe svim prijateljima koje sam stekao u gradu definitivno će mi nedostajati smeh i sjajne vibracije koje smo uvek imali“, piše u oproštajnoj objavi Brauna.

Pored Jokića na slici se nalazi i sam Braun koji takođe kao mali dečak nosi dres Denvera, te ova poruka dobija na još većem značaju.

Braun je bio jedan od najboljih igrača Denvera u prethodnom plej-ofu i sezoni, a u proseku je beležio 11,5 poena i 4,1 skok po meču.

BONUS VIDEO Dejan Milojević o razvoju Nikole Jokića: On je jedan od pet najjačih igrača u NBA

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar