Foto: Aytac Unal / AFP / Profimedia

Denis Šreder izazvao je veliku pompu svojom izjavom da uporedi evropsku košarku sa NBA ligom i time iznervirao i Kevina Durenta koji je sa njim ušao u verbalni obračun.

„Evropska košarka nije zabava. To je direktna košarka za visoko inteligentne, direktan trening i momci imaju zaista, zaista visok koeficijent inteligencije koji znaju kako da igraju,“ rekao je Šreder na konferenciji za novinare nakon utakmice za bronzanu medalju koju je Nrmačka izgubila od Srbije.

Komentar je isprovocirao odgovor Kevina Durenta koji je kao odgovor postavio sliku Amerikanaca sa osvojenim zlatom.

PROČITAJTE JOŠ

Nedelju dana nakon toga, Šreder je održao jedan od svojih redovnih strimova na platdromi Tvič gde obično igra igrice i ćaska sa svojom publikom. Među postavljenim pitanjima bilo je i Duraetovo naizgled pobijanje njegovog komentara.

„Oni su pobedili, a Kevin Durant tvituje: „Visoki koeficijent inteligencije i zabava. Za mene je to samo slabost“, rekao je Šreder.

Foto: Paul ELLIS / AFP / Profimedia

On je potom to objasnio.

„Ti si takav tip zvezde i moraš nešto da kažeš osobi poput mene koja nije ni mislila da to bude negativno. To je bilo ono što vidim sa obe strane, znaš šta govorim? Ne cenim to. Nije me briga, ali na kraju dana, taj tvit, ili šta god da je objavio, je bio zbog mene. Za mene to nikada nije bila negativna stvar. Poštujem sve te momke, sve velikane ali to govori koliko je on slab kao čovek“.

„To je ono što jeste. Nisu svi jaki, nisu svi na dobrom mestu“, rekao je Šroder kasnije.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar