Ben Bentil/Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Iskren je bio košarkaš crveno-belih.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Zadar u prvoj utakmici četvrtfinalne serije plej-ofa ABA lige rezultatom 100:73.

Krilni napadač crveno-belih Ben Bentil upisao je za 23 minuta četiri poena uz pet skokova i zadovoljan je partijom njegove ekipe.

PROČITAJTE JOŠ

„Dobra utakmica, uradili smo svoj posao, odbranili domaćin teren. Želimo da završimo seriju u dva meča, da se odmorimo i spremimo za polufinale. Ovo je plej-of, moramo da budemo fokusirani, nažalost nismo prošli dalje u Evroligi, tako da hoćemo da nastavimo ovde“, počeo je Bentil.

U toku razgovora sa novinarima Bentil je prokomentarisao muziku koju je u tom trenutku puštao Fakundo Kampaco, bek crveno-belih.

„Nažalost, Fakundo Kampaco pušta muziku, dozvolio sam mu da to radi. Ne sviđaju mi se njegove veštine u ulozi di-džeja. Užasan je.“

Bentil je zbog povrede propustio nekoliko mečeva, ali se konačno vratio na teren.

Luka Vildoza Foto: STARSPORT

„Osećam se dobro, bilo je sjajno vratiti se na teren, saigrači su bili uzbuđeni i ja, bio sam umoran, ali je stvarno bilo dobro.“

Prokomentarisao je i veliki sukob između košarkaša Real Madrida i Partizana u drugom meču plej-ofa Evrolige.

„To je sve deo igre, da se to dogodilo nama siguran sam da bi moji saigrači i ja isto uradili. Momci koji su učestvovali su izašli u javnost, izvinili se, trenutak emocije, ne krivim nikoga“, završio je Bentil.

BONUS VIDEO Denver pobedom nad Minesotom u petoj utakmici prošao u polufinale zapada

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar