Foto: Tanjug / AP Photo/David Becker

Broni Džejms, sin čuvenog Lebrona, izabran je ovog leta kao 55. pik na NBA draftu od strane Los Anđeles Lejkersa, te će u narednoj sezoni sa ocem zaigrati u najjačoj ligi sveta.

Mnogi analitčari i navijači mišljenja su da Broni trenutno nema kvalitet za NBA, ali da su ga Lejkersi odabrali na nagovor Lebrona, koji je po svaku cenu želeo da ispiše istoriju i zaigra sa sinom.

Broni Džejms nije baš blistao tokom Letnje lige, iako je na poslednje dve partije ubacio 12 i 13 poena.

Neki igrači iz Letnje lige, koji su želeli da ostanu anonimni, govorili su o odnosu prema Broniju.

„Pažnja koju je dobijao je frustrirala igrače. Taj tretman zvezde je pravio probleme u timu. Ta tenzija nije pomogla igračima da izgrade hemiju“, rekao je anonimni izvor za „US Sun“.

PROČITAJTE JOŠ:

Mnogi igrači navodno nisu došli do izražaja zbog Bronija.

„Nije bilo jedinstva među igračima, Broni je bio glavni, a ostali nisu osećali da je to ispravno. Mnogi od ostalih mladih igrača koji pokušavaju da izbore mesto u timu Lejkersa to nisu mogli jer zbog Bronija nisu pokazali svoje najbolje izdanje“, piše pomenuti medij.

Neki su jedva čekali da se Letnja liga završi.

„Nisam bio u najboljoj situaciji i to me je frustriralo. Tenzije su bile vidljive i svi smo razmišljali da se Letnja liga završi i da odemo odatle i da se fokusiramo na sledeći korak u karijerama“, zaključio je isti izvor.

Broni ima 19 godina, a mnogi potcenjuju njegov kvalitet i misle da se u NBA neće snaći.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar