Nikola Jović
Foto: Tanjug/AP Photo/Wilfredo Lee)

Košarkaši Majamija pobedili su na svom terenu ekipu Atlante rezultatom 120:111 u predsezonskom meču NBA lige, a još jednom se na terenu našao Nikola Jović, srpski reprezentativac.

Najefikasniji u ekipi Majamija bio je Džimi Batler sa 24 poena, dok je Tajler Hiro dodao 19. Srpski reprezentativac Nikola Jović bio je starter, a za nešto više od 24 minuta zabeležio je pet poena, tri asistencije i jedan skok.

PROČITAJTE JOŠ

Kod gostiju, najbolji je bio Džejlen Džonson sa 21 poenom. Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović nije igrao za ekipu Atlante, ali se fotografisao sa Jovićem.

Bogdanović i Jović
Foto: Screenshot Instagram Bogdan Bogdanovic

Košarkaši Minesote savladali su u gostima Čikago 125:123. U pobedničkom timu najbolji je bio Džoš Minot sa 18 poena, dok je Donte Divinćenco ubacio 17. U ekipi iz Čikaga najbolji je bio Kobi Vajt sa 23 poena. Za Čikago je zaigrao Lonzo Bol, koji se na teren vratio posle skoro tri godine. On je za 15 minuta na terenu postigao 10 poena.

Košarkaši Detroita savladali su na svom terenu Klivlend 108:92, dok je Filadelfija nadigrala Bruklin 117:95. Portland je bio bolji od nemačkog Ulma 111:100.

Ulm će u pet dana odigrati tri meča na tri kontinenta. Nakon Severne Amerike, već u subotu leti za Evropu gde će u subotu od 18.30 gostovati Oldenburgu u Bundesligi. To nije kraj, već zatim putuju u Kanarska Ostrva gde će igrati protiv Gran Kanarije u Evrokupu.

Razdaljina od Ulma (vazdušnom linijom)

Ulm – Istanbul 2.050 km

Ulm – Portland 8.600 km

Ulm – Gran Canaria 3.780 km

Nova sezona u NBA ligi počinje 23. oktobra.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar