Foto: Denis CHARLET / AFP / Profimedia

Aleksa Avramović, reprezentativac Srbije, prokomentarisao je poraz od Sjedinjenih Američkih Država (84:110) u prvom kolu grupne faze Olimpijskih igara.

Foto: Nova.rs

Za početak razgovora sa novinarima Avramović je analizirao meč, u kojem Srbija jeste imala šanse, ali nije ih baš najbolje koristila, makar za veću dramu u završnici.

„Ušli smo u utakmicu agresivno, poveli maksimalnih plus osam, međutim, oni su ekipa koja ima 12 fantastičnih igrača. Durent nije igrao mesec-dva, i dođe da 21 poen za poluvreme bez promašaja. Pet od pet trojke je šutirao. Imali smo svojih šansi, ali kad dođe tako neki trenutak oni nam pogode. I pogodili su nam 18 trojki, bilo je njihovo sjajno šutersko veče. Mi smo promašili mnogo otvorenih šuteva“, počeo je Avramović.

“Soccerbet iz Pariza”

Naredne dve utakmice su ključne u grupnoj fazi.

„Maksimalno motivisani ulazimo u sledeću utakmicu protiv Portorika (sreda, 17.15). Gledali smo Portoriko – Južni Sudan, obe ekipe su dobre, trče, imaju dosta dobru tranziciju. Želimo da pobedimo.“

Tokom ovog dela izjave, pored Avramovića je prošao Lebron Džejs, pozdravio ga i rekao „good game, good game“, Avramović je odgovorio sa „hvala“.

PROČITAJTE JOŠ:

Pričao je Avramović i o nesportskom potezu Embida na startu drugog poluvremena.

„Dobro sam. Možda ni ne znaju ta pravila. Kad se prekine igra, nema toga, ali idemo dalje. Ništa mi nije rekao Embid“, završio je Aleksa.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar