Foto: FSS

Ko će dočekati meč sa Brazilom

Reprezentativci Srbije u subotu stižu u Katar, a dan ranije su sa 5:1 pobedili Bahrein u generalnoj probi za prvi meč na Mundijalu. Zbog povrede u sastavu nije bilo Aleksandra Mitrovića, ali će najbolji strelac u istoriji Srbije po svemu sudeći biti spreman za okršaj protiv prvog favorita Brazila.

Mitrović vuče povredu već neko vreme i spekulisalo se da će propustiti prvi meč, ali je Mitrović koji je bio sa ekipom u Bahreinu posle te utakmice uz osmeh rekao da će biti spreman i da u suprotnom ne bi ni bio pozvan.

Srbija će turnir otvoriiti 28. novembra utakmicom protiv Brazila, a iako je u pitanju najjači tima na Svetskom prvenstvu, Mitrović nema ni trunku straha.

„Znaš koliko me briga šta razmišljaju Brazilci, iskreno? Kao i uvek, od kad je selektor došao fokus je na nama, bez obzira na to ko je preko puta. Što bi rekli – da li imaju krila, lete?“ kroz osmeh će Mitrović.

On je istakao da se ne priča mnogo o tome.

„Niti smo pričali o njima, samo mislimo o sebi i znamo da, ako smo na nivou, možemo da igramo sa bilo kim“, kazao je Mitrović.

BONUS VIDEO Pilot razgalio Srbe čuvenom pesmom, slučajno poveo navijanje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare