Foto: Starsport / Pedja Milosavljevic

Trener Crvene zvezde Barak Bahar podelio je utiske posle četvrte pobede svog tima u Superligi Srbije.

Bahar je na klupi do sada vodio Zvezdu do svih 11 pobeda, uključujući i pripremne mečeve, a sada je ocenio da je u trijumfu 3:0 nad Spartakom iz Subotice bilo bolje prvo poluvreme.

PROČITAJTE JOŠ:

To je i logično opažanje jer je šampion Srbije sva tri gola dao u tom periodu. Prvi je postigao Osman Bukari, drugi je bio autogol Mihaila Bogićevića, dok je treći delo Kingsa Kangve.

„Prvo poluvreme je bilo bolje nego drugo. Bili smo na korektnom nivou, u drugom smo želeli da to popravimo, ali nismo uspeli. Na kraju, došlo je do toga da utakmica bude slabijeg tempa i zbog toga moramo da popravimo neke stvari. Nije mi se svidelo drugo poluvreme, jer znam da možemo i moramo da budemo bolji. Pre svega, moramo da postižemo više golova, da bolje igramo presing, a ne da dozvolimo rivalu da kontroliše utakmicu više nego što treba“, rekao je Bahar.

Kaže i da nije lako igrati protiv odbrambeno orjentisanih ekipa, ali ga raduje što je Zvezda svih 90 minuta igrala u visokom intenzitetu.

Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Novinari su potom uporediloi Aleksandra Kataija i Vladimira Lučića, koji je pružio odličnu partiju protiv ekipe iz Subotice i bio je zaslužan za autogol Bogićevića, a imao je i sam nekoliko dobrih šansi.

„Aleksandar Katai zaslužuje poštovanje. Lučić je bio veoma dobar, napadao je i imao želju da postigne gol, bio je odličan danas, ali mora da nastavi da pruža kvalitetne partije“, istakao je Bahar.

Poručio je izraelski stručnjak da će crveno-beli biti spremni za Ligu šampiona i napomenuo da će i atmosfera na tribinama biti daleko bolja kad se ljudi vrate s godišnjih odmora.

„Razmišljamo o svim opcijama, imamo dovoljno vremena do Lige šampiona da se pripremimo. Bitno nam je da igrači budu zdravi i spremni“, kazao je Bahar. Zvezda sada ima 12 bodova i zauzima prvo mesto u Superligi posle četiri odigrana kola.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar