Foto: Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je u ponedeljak novo pojačanje, pošto je Dalsio Gomeš stigao na Marakanu.

Sportski direktor kluba iz Ljutice Bogdana Mitar Mrkela kaže da je Dalsio sarađivao sa Dalsiom na Kipru i da ga je predložio.

PROČITAJTE JOŠ:

„Prvo bih hteo da se zahvalim klubu i stručnom štabu, ovo je novi nivo, za mene je ovo kao san, da budem deo ovog kluba i borim se za Ligu šampiona. Stvarno sam srećan što sam ovde“, rekao je Dalsio na predstavljanju.

Dalsio je dobio dres sa brojem 22, a momak koji ima dvojno državljanstvo Portugala i Gvineje Bisao potpisao je ugovor na dve godine.

Foto: Starsport

„Naš odnos je odličan. Milojević i čitav stručni štab je zaslužan što sam ovakav igrač kakav sam danas. Nadam se da ću mojim igrama doprineti našem uspehu“, kaže Dalsio.

Mrkela je u jednom trenutku upitan i za dolazak Nemanje Radonjića i rekao je da bi ga uprava kluba rado videla opet na Marakani, ali podsetio da se ne pita samo Zvezda.

Na pitanje zašto je Dalsio odabrao baš broj 22, kaže da je biran po datumu rođenja njega i ćerke, a potom je uporedio lige u kojima je do sada nastupao.

„U Grčkoj sam igrao u manjim timovima, na Kipru sam igrao u većim klubovima. Drugačije je svakako, a što se tiče Superlige Srbije razgovarao sam sa mojim prijateljima koji su mi rekli da ovde neće biti nimalo lako, ali sam spreman“, uverava Dalsio Gomeš i ističe da se najbolje na terenu oseća u ulozi „osmice“.

„Gledao sam mečeve Zvezde kako bih znao šta me očekuje. Igrao sam protiv Gelora Kange, ali u reprezentaciji. Ne volim da pričam o sebi, već da teren govori o mojoj igri“, napomenuo je novi fudbaler Zvezde.

BONUS VIDEO: Piksi izašao na teren pred trening Srbije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare