Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Fudbaler Mančester junajteda Markus Rašford bio je u noćnom klubu u Belfastu i to pre nego što je prijavio da je bolestan i propustio trening svog tima u petak.

Britanski mediji pišu da je Rašford viđen u Severnoj Irskoj u sredu te da se svega nekoliko sati kasnije javio da mu nije dobro.

PROČITAJTE JOŠ:

Ispostavilo se da je bio u Tompsons garaž klubu gde je navodno izašao na večeru, a posle svega su iz noćnog provoda počeli da se po internetu pojavljuju i snimci.

Erik ten Hag, menadžer Mančester junajteda kazao je u petak da je Rašford propustio trening zbog bolesti pred meč sa Njuportom u FA Kupu, ističući da će klub da vidi kako će se Rašford i Evans oporavljati.

„Rašford je bolestan, Evans takođe, videćemo kako će ići sa oporavkom. Ipak, imamo odmorne igrače, vraćaju se oni koji su bili povređeni, Martinez, Šo, Megvajer, Kazemiro, to je dobra stvar“, rekao je Ten Hag.

To nije prvi put da Rašford pravi ovakve stvari, pošto je i pre nekoliko meseci, a posle poraza od Mančester sitija isto završio u noćnom klubu.

Tada je morao da se izvinjava šefu stručnog štaba Junajteda, kom bi po pisanju britanske štampe moglo da počne da kopni strpljenje za zvezdu „crvenih đavola“.

Rašford je ove sezone dao četiri gola i podelio šest asistencija na 26 utakmica u svim takmičenjima, što je značajan pad u odnosu 30 golova i 11 asistencija na 56 mečeva prošle sezone.

BONUS VIDEO: Herakles protiv Ajaksa, golovi sa utakmice

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar