Foto: Twitter/Printscren

Tokom Evropskog prvenstva u Hamburgu, dogodio se pokušaj napada na fan zonu, kada je neidentifikovana osoba pokušala da napadne navijače zlatnom sekirom i molotovljevim koktelom.

Foto: Promo

Oseti pobedu.

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu

Incident se desio pred meč između Holandije i Poljske, dok su navijači mirno iščekivali utakmicu.

PROČITAJTE JOŠ

Policija je brzo reagovala i sprečila napadača pre nego što je uspeo da baci molotovljev koktel među masu. Prema izveštajima, napadač je bio teško povređen nakon što ga je policija upucala i prevezen je hitnom pomoći. Napadač je opisan kao „teško povređen“.

Incident je izazvao zatvaranje Riprban ulice, poznate po svojim barovima i noćnim klubovima, nakon što je muškarac napao policajca sekirom. Policija je prvo pokušala da ga savlada biber sprejem, ali je bila primorana da ispali nekoliko hitaca kada to nije bilo dovoljno.

Nemački list „Bild“ prenosi da se napad dogodio oko 12:30 po lokalnom vremenu, a područje je nakon toga brzo očišćeno od navijača. Ovaj incident je stavio dodatni pritisak na organe reda da osiguraju bezbednost tokom Evropskog prvenstva, ali srećom, tragedija je izbegnuta zahvaljujući brzoj reakciji policije.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar