Foto: Printscreen Twitter / Sky Sport

Nije mogao da pogodi ime bivšeg saigrača ni iz dva pokušaja.

Nekadašnji fudbaleri Mančester junajteda i Liverpula učestvovali su u zanimljivom kvizu. Geri Nevil i Džejmi Karager, proslavljeni asovi engleskih velikana pokušavali su da pogode fudbalere na osnovu grbova klubova za koje su igrali.

PROČITAJTE JOŠ:

I Karager je dominirao dok Nevilu nije nabačen „zicer“ i grbovi Crvene zvezde, Spartaka iz Moskve i Mančester junajteda, posle čega je grb Intera bio samo potvrda o kome je reč.

Nevil je na to pitanje odgovorio sa „Lukaku“, pa ako niste znali, Romelu Lukaku je u dugoj i bogatoj karijeri igrao i za beogradski klub. Baš kao što je Andre Onana branio za klub iz Ljutice Bogdana, ako je verovati legendi i jednom od najtrofejnijih engleskih fudbalera svih vremena.

Čak i kad je voditeljka suflirala Nevilu da je reč o njegovom nekadašnjem saigraču, on se obrukao zbog Vidića, pa je izgovorio i „Patris Evra“.

Vidić je bio i kapiten Junajteda, a igrao je na Old Trafordu do 2014. kada je otišao u Inter i vrlo brzo zbog brojnih povreda i slabije forme završio karijeru.

U kvizu koji su igrali Nevil i Karager, bivši as Liverpula je ipak odneo ubedljivu pobedu, jer je pogodio devet igrača, naspram dva koliko je prepoznao bivši bek i kapiten „crvenih đavola“.

BONUS VIDEO: Kad postignete golčinu sa pola terena 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar