Najuzbudljiviji Fudbalski Fantazi vezan za Evropsko prvenstvo pokrenut je na portalu Nova.rs, a konkurencija je sve jača i brojnija iz dana u dan.

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz EURO 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.


Još malo je ostalo do početka Evropskog prvenstva, koji je zakazan za 14. jun, te je zato potrebno da se dobro pripremiš i odabereš pravu ekipu sa kojom ćeš nadmašiti konkurenciju i ući u borbu za vredne nagrade.

Za pravljenje tima svako ima 200 kredita na početku (ta brojka će se menjati tokom turnira), a postoji mnogo različitih formacija, opcija i taktika kojim možete da se vodite.

Najskuplji su naravno napadači i elitni veznjaci koji potencijalno donose najviše poena, ali pošto mi volimo golove upravo smo se za takve odlučili u nadi da će opravdati očekivanja.

PROČITAJTE JOŠ:

Prilikom sastavljanja tima u napadu smo odabrali tri najskuplje opcije – Kilijana Mbapea, Harija Kejna i Kristijana Ronalda, ali kada smo shvatili da nećemo imati dovoljno „para u banci“, odlučili smo da Engleza zamenimo sa Romelom Lukakuom.

U veznom redu oslonili smo se na trojicu skupih vezista – Kevina De Brujnea, Džuda Belingema i Džamala Musijalu. Pored njih, morali smo da odaberemo i dve jeftine opcije za klupu – Luku Sučića i Jana Mlakara.

Što se odbrane tiče, morali smo da se oslonimo na takođe neke jeftinije opcije, ali iz zemalja koje su favoriti za najviši plasman. Tako smo iz Nemačke uzeli Maksimilijana Mitelštata, iz Engleske Marka Gehija, iz Holandije Džeremija Frimponga, iz Belgije Timotija Kastanja, te Ilju Zabarnjija iz Ukrajine kao opciju na klupi.

Za golmane takođe nismo imali mnogo novca, pa su opcije Peter Gulaši iz Mađarske i Tomas Strakoša iz Albanije, kao najjeftinija opcija za klupu.

PROČITAJTE JOŠ:

Naravno, ovo je samo jedna od ogromnog broja varijanti i mnogima može da posluži kao primer kako treba sastavljati tim. A možete se voditi potpuno drugim idejama i više novca uložiti na odbranu, te promeniti formaciju ili se osloniti na neke druge reprezentacije.

Treba da znate da maksimalno možete da odaberete trojicu igrača iz jedne reprezentacije, a posle svakog kola možete da izvršite pet transfera i osvežite ekipu.

Ne zaboravite da je i trener veoma bitan, jer donosi bodove, a važno je i koliko njegova ekipa postiže golova, ali i koliko ih prima.  Naša opcija na startu Prvenstva je Julijan Nagelsman iz Nemačke, jer se nadamo da se Geret Sautgejt neće dobro provesti protiv Srbije u prvom meču.

Ukoliko želite da se tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj makar malo osećate kao selektor, zaigrajte naš Fantazi – nećete pogrešiti, jer je zabava zagarantovana, a i doživljaj utakmica će vam biti potpuno drugačiji.

Pridruži se fudbalskoj avanturi – Igraj Evropski fudbalski fantasy 2024

United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi je, povodom predstojećeg evropskog prvenstva EURO 2024, lansirala Evropski fudbalski fantasy 2024 na svojim sportskim sajtovima u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Grčkoj. Ova uzbudljiva takmičarska platforma pruža svim ljubiteljima fudbala jedinstvenu priliku da testiraju svoje menadžerske veštine, strategiju i poznavanje fudbala na najvećoj evropskoj sceni.

Pridružite se sada i postanite deo fudbalskog spektakla!

Svi zainteresovani mogu da registruju svoje timove i to na Sport Klub portalima u Srbiji i Sloveniji, sajtu Nova.rs u Srbiji i Dnevnik.hr u Hrvatskoj, kao i na sajtovima Nova Sports and Sportdog u Grčkoj, Vijesti u Crnoj Gori i sajtu N1 u Bosni i Hercegovini.

Svaki igrač Evropskog fudbalskog fantasy 2024 može sastaviti do tri virtualna tima. Za sastavljanje svakog tima na raspolaganju je 200 kreditnih bodova za kupovinu 15 igrača i jednog glavnog trenera.

Popisi nisu ekskluzivni, ostali virtualni treneri mogu uzeti iste igrače kao vi, ali ne mogu videti vaš tim sve do početka prvenstva ili naredne runde takmičenja. Kad prvenstvo počne, vaš virtualni tim sakupljaće bodove na osnovu statistike vaših igrača u stvarnim utakmicama (golovi, asistencije, žuti kartoni itd).

Na konačan rezultat tima utiče više statističkih kategorija svakog igrača i trenera.

Virtualna igra počinje prvog dana Evropskog prvenstva, a to je 14. jun.

Ne propustite priliku da pokažete svoje menadžerske sposobnosti i osvojite sjajne nagrade. Pridružite se fudbalskoj avanturi koja će vas dodatno povezati sa utakmicama EURO 2024 i omogućiti vam da uživate u svakom trenutku ovog spektakla.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar